Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Gaz Metan pierde surprinzător cu Săgeata!
16 Dec 2013

Gaz Metan pierde surprinzător cu Săgeata!

Luni seara la Mediaș, echipa locală Gaz Metan a întâlnit în prima etapă din retur pe cei de la Săgeata Navodari, pozițiile din clasament dându-i favoririți pe ardeleni, mai ales că aceștia pierd foarte greu acasă, iar oaspeții de la malul mării au un bilanț dezastruos în ultimele 5 meciuri, toate pierdute, fapt care i-a impins în zona retrogradării.

Partida începe în nota de dominare a gazdelor, o dominare însă sterilă, care nu produce mari ocazii la poarta lui Panagopoulos, aproape toți jucătorii gazdelor întrecându-se la șuturi pe lângă și pe spațiul,porții, fără ca golul să vină, și prima repriza se încheie cu scor alb.

În partea a doua avem evenimente… Când toată lumea aștepta golul medieșenilor, acesta cade în poarta lui Greab! În minutul 53 Chițu șutează în bară, mingea revine la Munteanu, care marchează,1-0 pentru Săgeata!

Ultimul sfert de oră este cu adevărat incendiar… În minutul 74 Gazul revine în joc grație unui penalty pentru fault la Buzean. Execută Bawab și 1-1!

Însa tot oaspeții vor fi cei care vor marca și acest lucru se petrece în minutul 78, când Florin Popa lovește foarte bine balonul cu capul și scorul devine 2-1 pentru oaspeți.

În fața unui eșec surprinzător, Mediașul aleargă după egalare, dar acțiunile lor n-au clarviziune, timpul se curge și meciul ia sfârșit cu scorul de 2-1 pentru Săgeata.

 

La startul partidei s-au aliniat următoarele formații:

Gaz Metan: Greab - Zaharia, Frăsinescu, Bozeşan, Buzean - Todea, Tahar - A. Muntean, Fl. Dan, C. Petre - D. Roman.

Rezerve: Gurincu, Roberto, Fl. Sandu, Avram, Llullaku, Bawab, Vitinho

Săgeata: Panagopoulos - Peteleu, Cr. Munteanu, Fl. Popa, Lupu - Muzac, Vezan - Tigoianu, Dinu, Grigoraş - M. Roman

Rezerve: Pogacsics, N'Doye, Lopez, Chiţu, Sorian, Vieru

Alte știri din Fotbal