Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Gaz Metan, înfrângere în EuroChallengeSportPictures.eu
12 Feb 2014

Gaz Metan, înfrângere în EuroChallenge

Echipa masculină de baschet Gaz Metan a jucat marţi, 11 februarie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor din Mediaş, un nou meci din Grupa I a competiţiei EuroChallenge:

Gaz Metan Mediaş - Port of Antwerp Giants  79-81 (16-23, 23-25, 15-14, 25-19)

“Giganţii” au dominat meciul în cea mai mare parte, începând cu primul sfert, în care au condus pe tabelă în permanenţă, cu excepţia unui egal 2-2 în primul minut. Nici în sfertul doi nu au reuşit medieşenii să se apropie de echilibru, fiind în spatele oaspeţilor la 4-8 puncte.

Începutul sfertului trei a dus la o diferenţă mai mare, de 12 puncte, 39-51, ţi se părea că totul este pierdut din nou pentru gazde. Cu două minute înainte de finalul ultimei părţi, scorul devenise 68-78, în aceeaşi notă de dominare. Cu 44 de secunde înainte de ultimul fluier, Gaz Metan revine cu o forţă nebănuită şi face 76-78, cu opt puncte consecutive. Oaspeţii temperează jocul şi înscriu trei puncte din aruncări libere, pentru ca ultimul coş să le aparţină “găzarilor”, pentru scorul final 79-81, odată cu semnalul de “stop joc”.

Antrenorul Marcel Țenter a declarat la conferinţa de presă: “Un meci foarte greu pentru noi, ei au avut un joc constant cu excepţia ultimelor trei minute. Am ştiut că jucând doar cu şase-şapte jucători, printr-o rotaţie mică, ne va fi foarte dificil să menţinem intensitatea pe toată durata jocului. Acum, suntem într-o situaţie dificilă, dar lăsăm acest meci în urmă cu capetele sus şi ne pregătim pentru următorul, de duminică.”

Marcatorii celor două echipe au fost:

Gaz Metan Mediaş – Shiloh 20 puncte, Kemp 20, Dumitrescu 18, Bogavac 8, Radetici 8, Solopa 3, Marojevici 2.

Anwerp Giants – Pearson 23 puncte, Stewart 14, De Zeuuw 13, Simons 11, Moors 10, Turner 4, Spica 4, Mwema 2.

Celalte trei partide din grupă s-au terminat tot cu înfrângere pentru medieşeni:

  • Port of Antwerp Giants - Gaz Metan Mediaş 97-79
  • Gaz Metan Mediaş - Krsnye Krylia 77-80
  • Tartu Rock - Gaz Metan Mediaş 97-67

După patru partide jucate, Gaz Metan Mediaş ocupă locul patru în grupă, ultimul, cu 4 puncte.

Următorul meci va fi în deplasare, pe 18 februarie: Krsnye Krylia - Gaz Metan Mediaş.

Alte știri din Baschet