Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Gaz Metan Mediaş surclasată în EstoniaSportPictures.eu
28 Ian 2014

Gaz Metan Mediaş surclasată în Estonia

În grupa I a competiţiei de baschet masculin Eurochallenge Cup s-a desfăşurat marţi, 28 ianuarie, partida dintre formaţiile Tartu Rock din Estonia şi Gaz Metan Mediaş, contând pentru runda a treia a acestei întreceri continentale.

Cum precedentele întâlniri fuseseră pierdute de medieşeni, ei au intrat foarte decis în joc şi în primul sfert au dominat lupta sub panouri, reuşind să termine primele 10 minute cu un avantaj de un punct, 17-18. În a doua repriză au continuat jocul bun, conducând în primele minute şi la 7 puncte, însă gazdele au forţat şi au redus din diferenţă, s-au apropiat din nou la un punct, 34-35, apoi pe final au trecut în avantaj, scorul pauzei mari fiind de 42-40.

A doua parte a meciului a fost dominată clar de estonieni, care pe fondul lipsei de resurse a celor din Mediaş au reuşit să adune coş după coş, diferenţa crescând vertiginos până la 70-55 la finalul sfertului 3, apoi la un 97-67 fără comentarii la încheierea celor patru reprize regulamentare!

Scorul final de 97-67 (17-18, 25-22, 28-15, 27-12) şterge impresia bună lăsată de Gaz Metan în prima jumătate a partidei şi îi îndeamnă pe cei din conducere să se gândească serios la câteva achiziţii în perspectiva meciurilor tari din campionat şi a celor internaţionale!

De la gazde s-au remarcat Tanel Kurbas cu 24 de puncte şi Janar Talts cu 20 de puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive, în timp ce la medieşeni au ieşit în evidenţă Radomir Marojevic cu 19 puncte, 10 recuperări, Shiloh cu 15 puncte şi Bogavac cu 14 puncte înscrise.

În urma acestei partide Mediaşul rămâne pe ultimul loc în grupă cu 3 puncte, în timp ce estonienii de la Tartu trec pe primul loc cu 6 puncte.

Următoarea partidă a celor de la Gaz Metan se va disputa pe 11 februarie în compania belgienilor de la PO Antwerp Giants.

Alte știri din Baschet