Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Gălățenii înving la scor de forfaitSportPictures.eu
01 Feb 2014

Gălățenii înving la scor de forfait

În cea de-a doua zi a turneului cu numărul cinci din cadrul Campionatului Național de hochei, pe cochetul patinoar de la Cârța s-au întâlnit în primul meci al zilei Progym Gheorgheni și Dunărea Galați. Cele două echipe au oferit o dispută strânsă, tranșată până la urmă de gălățeni cu 3-0 (1-0, 0-0, 2-0), un scor mult mai drastic decât angajamentul și echilibrul de forțe de pe gheață.

Filip Randa a deschis scorul în minutul 15:41 pe o acțiune dezvoltată de Adrian Irimia și Cătălin Geru. Partea a doua a meciului a fost lipsită de goluri, pentru ca în ultimul act gălățenii să mai înscrie în minutul 48:24 pe fondul unei superiorități numerice prin Paul Buradacu sprijinul lui Adam Rasner. Pe final Progym forțează și atacă în șase, iar Cătălin Geru îndeplinește o formalitate în minutul 57:54 și înscrie în poarta goală. Prin acest rezultat gălățenii se apropie de cei din Gheorgheni în clasament.

În celălalt meci al zilei, Steaua București a dispus cu 12-2 (4-0, 4-2, 4-0) de Sportul Studențesc la capătul unui meci în care s-au remarcat Marius Marcus, marcator a 4 goluri, și Mircea Constantin, cu un gol și cu 4 assist-uri.

Alte știri din Hochei