Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Gabi Balint se alătură echipei winmasters în calitate de Brand Ambassador
30 Oct 2015

Gabi Balint se alătură echipei winmasters în calitate de Brand Ambassador

winmasters, compania licențiată nr. 1 din România în domeniul jocurilor de noroc, are plăcerea să anunțe încheierea unui contract de imagine cu fostul mare fotbalist, Gabi Balint, care va deține calitatea de Brand Ambassador al companiei.

Gabi Balint, popularul fost fotbalist, acum antrenor, câștigător de multiple Campionate Naționale, al Cupei Campionilor Europeni si al Supercupei Europei, va prelua rolul de Ambasador winmasters, din octombrie 2015 până în decembrie 2016.

Directorul de Comunicare al winmasters, Sophia Vlassi, a declarat: “Suntem bucuroși să îl primim pe Gabi Balint în familia winmasters, în calitate de Brand Ambassador. Avem toată încrederea în faptul că analiza și experiența lui Gabi vor fi deosebit de apreciate de clienții winmasters de pe plan naţional și internaţional. Combinația profilului naţional și internaţional al lui Gabi în domeniul sportului este 100% compatibilă cu imaginea și viziunea winmasters, cât și cu pasiunea noastră pentru sport. Suntem convinși că Gabi este o alegere perfecta ca Ambasador winmasters și de faptul că viitoarea noastră colaborare va fi una fructuoasă.  winmasters a dobândit una dintre primele licențe pentru jocuri de noroc online din România. Activăm în mod legal pe piața din România și oferim serviciile noastre clienților din această țară de la 1 iulie 2015. România reprezintă în mod cert piața nostră țintă în zona Europei de Est, fapt pentru care planificăm să ne îmbunătățim gama de produse și oferte locale, până la un nivel deosebit de ridicat. Avem planuri mari pentru această piață în viitorul apropiat.”

Gabi Balint a declarant cu privire la rolul său de Ambasador winmasters: “Sunt încântat să devin Ambasadorul winmasters.com, compania licențiată nr. 1 în domeniul pariurilor online din România. Valorile esențiale promovate de companie, respectiv transparență, încredere și siguranță, împreună cu experiența pe care o pune la dispoziția clienților, mă bucură și mă  fac să mă simt norocos să colaborez cu această firmă. Clienții vor avea șansa să îmi urmărească rolul prin intermediul activităților de comunicare ale companiei, cât și prin platformele de socializare și aparițiile publice”.

 

Despre winmasters:

winmasters este o platformă internațională pentru jocuri de noroc, ce oferă paruri sportive, cazinou, poker, cât și alte jocuri, într-un mediu primitor și captivant. winmasters reprezintă un brand creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților.  winmasters oferă o platformă accesibilă, orientată către client, unde utilizatorii își pot personaliza interfața pentru a asigura accesul instant la informațiile cele mai importante pentru aceștia. Compania a fost dezvoltată de o echipă cu cunoștințe aprofundate și experiență vastă în industria jocurilor de noroc, cu scopul de a asigura utilizatorilor cea mai bună experiență de gaming online.

Alte știri din Business sport