Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Futnet: Victory Cluj, lider temporar în Campionatul Românieifutnet.ro
24 Iun 2017

Futnet: Victory Cluj, lider temporar în Campionatul României

Victory Cluj și Simex Șimleul Silvaniei s-au întâlnit în uvertura ultimei etape a turului Campionatului României la futnet. Gazdele de la Cluj și-au fructificat avantajul terenului propriu, după o partidă în care oaspeții au luptat în toate meciurile. 

Clujenii au luat un avans considerabil după primele două meciuri, câștigate fără set pierdut cu 11-5, 11-5 la dublu și 11-7, 11-8 la simplu. Oaspeții au rămas în joc după ce au câștigat, în set decisiv, primul meci de triplu, cu scorul de 7-11, 11-6, 11-4.

Simex a egalat apoi după un joc de dublu câștigat ușor, cu 11-3, 11-6. Punctul decisiv s-a acordat la al doilea meci de triplu, victorioși fiind cei de la Victory, cu scorul de 15-13, 11-7. Cheia jocului, implicit a partidei, a fost în primul set, câștigat la prelungiri.

 

Clasamentul Campionatului României arată astfel:

1. Victory Cluj 38 de puncte

2. Simex Șimleul Silvaniei 37

3. Tengo Salonta 36

4. JSF Cluj 34

5. CS Futnet Timișoara 28

6. Tengo U21 Salonta 22

 

Pe 1 iulie, în cuplaj, la Salonta, se desfășoară ultimele partide din tur: Tengo U21 Salonta - JSF Cluj și tengo Salonta - CS Futnet Timișoara. Cele două întâlniri au fost amânate deoarece astăzi, la Salonta, are loc o etapă a Interligii, competiție internațională la care participă formația bihoreană. 

 

sursa: futnet.ro

Alte știri din Alte sporturi