Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Futnet: Trei echipe românești au participat la turneul de la Vsetinfutnet.ro
26 Mar 2017

Futnet: Trei echipe românești au participat la turneul de la Vsetin

În data de 25 martie 2017, la Vsetin, în Cehia, a avut loc puternicul turneu tradițional de triplu, la care au participat echipe de futnet din Slovacia, Ungaria, Polonia, România și, bineînțeles, țara gazdă Cehia.

Tengo Salonta a fost repartizată în grupa C, unde a pierdut cu 2-0 la seturi partidele cu NK Climax Vsetin B și cu TJ Avia Cakovice. În schimb, echipa bihoreană s-a impus în minimum de manșe împotriva polonezilor de la Blokers Lodz. Tengo s-a situat pe locul al treilea al grupei preliminare.

Victory Cluj, în grupa B, a pierdut toate cele trei meciuri fără a acumula vreun set. Adversarele echipei noastre au fost NK Climax Vsetin A, ANK Sokol Holice și SK Sacung Benesov B.

Linie de clasament identică a avut și JSF Cluj, fără set câștigat într-o grupă foarte puternică, alături de echipele SK Sacung Benesov A, TJ Sokol I Prostejov și TJ Spartak Celakovice B.

De menționat însă că regulamentul competiției impune două căderi ale mingii pe podea, dar nu consecutiv, situație mai puțin obișnuită pentru echipele românești.

De asemenea, organizatorii l-au invitat pe vicecampionul mondial Georgel Bobiș să evolueze într-un meci demonstrativ de simplu, ca urmare a recunoașterii valorii jucătorului nostru.

Se mai poate spune și că atmosfera la Vsetin este fantastică, iar partidele foarte spectaculoase și cu un înalt grad de tehnicitate. România a fost cea mai bine reprezentată țară de peste hotare, ca participare, la acest turneu, grație eforturilor făcute de cele trei echipe: Tengo Salonta, Victory Cluj și JSF Cluj.

Alte știri din Alte sporturi