Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Futnet: Tengo Salonta a câștigat etapa de Interligafutnet.ro
26 Iun 2017

Futnet: Tengo Salonta a câștigat etapa de Interliga

Echipa de futnet Tengo Salonta a încheiat victorioasă etapa a doua a turneului Interliga și se menține lider în clasamentul general.

Echipa pregătită de Vasile Sorean a evoluat în fața propriilor suporteri, întâlnind două grupări slovace, Kac Jednota Kosice și SK Laborec Humenne, respectiv formația maghiară Százhalombatta. De la turneul salontan au lipsit polonezii de la Blokers Lodz și slovacii de la NK Revuca.

S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, Tengo reușind să-și adjudece fiecare partidă, după care primele două clasate s-au duelat in finală, iar ocupantele locurilor trei și patru și-au disputat medaliile de bronz. Acest ultim joc nu a mai avut loc, slovacii de la Kosice declarând forfait, astfel colegii lor de la Humenne au încheiat etapa bihoreană pe locul trei.

Finala dintre Salonta și Százhalombatta a fost una spectaculoasă, cu reușite de ambele părți, publicul răsplătind cu aplauze efortul combatantelor. Gazdele s-au impus cu 3-0, dar mai greu decât arată scorul final, fiind 2-1 la dublu, 2-1 la simplu și 2-0 la triplu.

În Interligă se joacă în sistemul cel mai bun din cinci jocuri, fiind programate în ordine meci de dublu, simplu, triplu, dublu și triplu.

 

sursa: futnet.ro

Alte știri din Alte sporturi