Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Futnet: Tengo Salonta a câștigat etapa de Interligă din Slovaciafutnet.ro
15 Mai 2017

Futnet: Tengo Salonta a câștigat etapa de Interligă din Slovacia

Echipa românească de futnet Tengo Salonta a debutat cu dreptul în noul sezon al Interligii, competiție care s-a rebranduit și acum se numește European Futnet Club League.

Tengo Salonta a dominat autoritar prima rundă, care a avut loc la Hummenne, în Slovacia. Bihorenii, antrenați de Vasile Sorean, nu au cedat nici un meci din partidele disputate. Ei au învins în grupă cu 3-0 pe NK Revuca și pe Szazhalombatta. Cu același scor s-au impus salontanii și în semifinala cu Kac Jednota Kosice. 

De asemenea, în finală, Tengo Salonta a dispus cu 3-0 de echipa gazdă, Laborec Hummenne. 

Regulamentul Interligii prevede disputarea unor partide alcătuite din meciuri în următoarea ordine: dublu, simplu, triplu, dublu, triplu.

Clasamentul primei etape :

1 - Tengo Salonta
2 - Laborec Humene
3 - KAC Kosice
4 - Szazhalombatta
5 - Blokers Lods
6 - Revuca

Următoarea etapă a Interligii va avea loc la Salonta, în data de 24 iunie. Echipa care a facut deplasarea la Hummenne, pentru Tengo Salonta, a fost compusă din următorii jucători: Georgel Bobis, Vasile Sorean, Alex Sorean, Darius Nicolae Nagy, István Bagosi si Vasile Sorean (antrenor).

Alte știri din Alte sporturi