Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Futnet: România - Ungaria 2-1, într-o partidă cu caracter specialfutnet.ro
29 Mai 2017

Futnet: România - Ungaria 2-1, într-o partidă cu caracter special

La Cluj-Napoca, la baza Sportivă Gheorghieni, Asociația de Futnet, sub conducerea președintelui Sorin Bogdan, a făcut realmente minuni dintr-o platformă betonată, folosită altfel pentru diverse manifestări. Suprafața, înconjurată de o tribună semicirculară, a fost pavoazată cu fileu și cu toate elementele auxiliare necesare practicării futnetului, astfel că a căpătat o nouă față, spectaculoasă și foarte utilă promovării futnetului.

Înainte de startul partidei România - Ungaria, președintele UNIF, Kamil Klenik, a înmânat scrisoarea de acceptare a forului internațional, a României ca gazdă a Campionatelor Mondiale de seniori, care vor avea loc în anul 2018, la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă.

Confruntarea dintre România și Ungaria a fost compusă, în ordine, de meciuri de dublu, simplu și triplu. La dublu, oaspeții ne-au învins cu 2-0 (11-9, 11-7), însă noi am egalat situația la general, după un meci de simplu cu emoții al lui Georgel Bobiș, în fața lui Lakics Balázs. Salontanul s-a impus finalmente cu 2-1 (6-11, 11-7, 11-5).

În acest context, meciul de triplu a devenit decisiv. Formulele noastre de joc, axate pe utilizarea unui trăgător de anvergură și gabarit precum Alin Bălan, care literalmente a dominat fileu, ne-au adus o victorie facilă, cu 2-0 (11-6, 11-4).

Așadar, România s-a impus în fața Ungariei cu scorul general de 2-1, într-o partidă în care spectacolul a fost la el acasă, rezultatul trecând pe plan secund. Antrenorul Vasile Sorean a dorit să selecționeze cel puțin câte un jucător de la toate echipele care evoluează în Campionatul României. Astfel, componența tricoloră pentru disputa cu Ungaria, a fost compusă din următorii: Georgel Bobiș, Alex Sorean, Vasile Sorean junior, Darius Nagy (toți Tengo Salonta), Gabriel Voicu (Futnet Timișoara), Tiberiu Osztian (Victory Cluj), Alin Bălan (JSF Cluj) și Emil Borz (Simex Șimleul Silvaniei).

 

sursa: futnet.ro

Alte știri din Alte sporturi