Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Fulop, decisivSportPictures.eu
21 Apr 2014

Fulop, decisiv

FC Botoșani bifează o nouă victorie pe teren propriu grației unui hattrick reușit de Fulop care a pus capăt aspirațiilor europene ale gorjenilor.

În pofida faptului că Pandurii au deschis scorul în minutul 10 la o bâlbâială a portarului gazdelor, Curileac, botoșenenii restabilesc egalitatea la numai două minute distanță cu un șut din careu al lui Fulop. Atacantul își continuă ”numărul” special de Paști cu două goluri în minutele de final ale primei reprize. La cel din minutul 43 Fulop trece mingea cu capul peste Paraskevas și șutează din voleu, iar în minutul 45 primește singur, nemarcat, o centrare a lui Cîrjan și reia imparabil pentru Gliwa.

La reluare, băieții lui Cristi Pustai sunt mai bine așezați în teren, dar acest lucru nu este tot una cu eficiența pe tabelă. Golul vine târziu pentru panduri, în minutul 81 la centrarea lui Momcilovic și reluarea cu capul a lui Alex Dos Santos, iar gazdele reușesc să ofere propriilor suporteri un mic cadou de Paști.

FC Botoșani – Pandurii 3-2 (3-1) și botoșenenii sunt pe 8, în zona liniștită a clasamentului, la numai 4 puncte în spatele gorjenilor, care sunt în primejdie de a pierde și locul 6 pe care îl dețin în prezent.

 

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Curileac - C. Dinu, Ivanovs, Oltean, Acsinte - Vaşvari, Codoban, M. Croitoru, Fulop (min. 79 Ghinga) – Cîrjan (min. 57 Hadnagy), Stojkov

Alte rezerve: Perianu, Danci, Zivkovici, Vertelis, Patache

Pandurii Târgu Jiu (antrenor Cristi Pustai): Gliwa - Unguruşan, Erico, Paraskevas (min. 57 Giusti), Momcilovici - P. Anton, Elton - Shamsin, Nistor, Nicoară (min. 46 Buleică) – Matulevicius (min. 65 Alex)

Alte rezerve: Stanca, Bohale, D. Bratu, Pleaşcă

Alte știri din Fotbal