Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Fotbal pe plajă: România s-a calificat în finala turneului de promovare în Divizia ABogdan Maran / Mediafax Foto
22 Aug 2015

Fotbal pe plajă: România s-a calificat în finala turneului de promovare în Divizia A

Reprezentativa de fotbal pe plajă a României a învins Cehia în meciul care a decis echipa din grupa 2 care va juca duminică pentru promovarea în prima divizie.

După victoria în prelungiri cu Azerbaijan, 6-5, și înfrângerea la lovituri de departajare în fața Turciei, 3-3, 3-4, ”tricolorii” aveau nevoie de un succes în timpul regulamentar contra Cehiei pentru a termina grupa pe primul loc și pentru a juca finala pentru promovarea în Divizia A.

România a deschis scorul în prima parte prin Zaharia. Un gol primit în partea secundă și un altul chiar în debutul ultimului act au întors soarta calificării în favoarea cehilor. În acel moment s-a făcut remarcat portarul ”tricolorilor”, Ionuț Florea, care a marcat două goluri în urma unor execuții de la distanță. Marian Posteucă, după un autogol, le-a dat emoții colegilor săi care au decis în cele din urmă calificarea prin reușita lui Măciucă. 4-3 și elevii lui Viorel Farcaș își așteaptă adversarul de duminică, ora 19:00. 

Rezultatele înregistrate în grupa 2: România - Azerbaijan 6-5 după prelungiri, Cehia - Turcia 2-0, Azerbaijan - Cehia 4-5 după prelungiri, Turcia - România 3-3, 4-3 la lovituri de departajare, Turcia - Azerbaijan 4-4, 2-3 la lovituri de departajare, România - Cehia 4-3.

Clasament: 1. ROMÂNIA 5p, 2. Cehia 5p, 3. Azerbaijan 1p, 4. Turcia 1p, 

Finala pentru promovarea în prima divizie va fi jucată între câștigătoarele celor două grupe din ”B”. În cealaltă grupă, după primele două runde, clasamentul este următorul: 1. Estonia 4p, 2. Anglia 3p, 3. Ungaria 3p, Norvegia 0p.

Lotul României pentru acest turneu este următorul: Iulian Gîndac, Ionuţ Florea - portari; Iulian Răvoiu, Adrian Tănase, Ionel Posteucă, Gabriel Dobre, Marian Posteucă, Raj Carauleanu, Dorel Zaharia, Viorel Farcaş (antrenor jucător), Marian Măciucă.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal