Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal american
Fotbal American in Romania - ROBOWL 2013
03 Dec 2013

Fotbal American in Romania - ROBOWL 2013

Echipa de fotbal american Cluj Crusaders a câștigat în acest an a patra ediție a Campionatului Național, învingând în finală formația Timișoara 89ers, cu scorul de 14-8 și devenind astfel campioni pentru al doilea an consecutiv.

În finala mică s-au întâlnit două formații din București, "rebelii" (Bucharest Rebels) impunându-se în fața "razboinicilor" (Bucharest Warriors) cu scorul de 40-12.

 

După aceste două partide disputate la Cluj, in data de 15 si 16 iunie (stadionul Cluj Arena), clasamentul ROBOWL IV arată astfel:

1. Cluj Crusaders

2. Timișoara 89ers

3. Bucharest Rebels

4. Bucharest Warriors

 

Menționăm că în anul 2007 a avut loc primul meci de fotbal American din țara noastră, intre Bucharest Warriors și Constanța Sharks, iar în anul 2012 acest sport a fost recunoscut oficial. Tot în acel an s-a desfășurat și primul meci internațional, între Bucharest Warriors și USPEE Sentinels (24 Nov 2012).

În acest moment, în România își desfășoară activitatea 13 echipe, cu o medie de 30 de membri fiecare, acest sport fiind într-o continuă dezvoltare, atrăgând în fiecare an din ce in ce mai mulți practicanți și fani.

Alte știri din Fotbal american