Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Florin Segărceanu: "Fetele îşi doresc mult că câştige această competiţie”Sebastian Tataru / SportPictures.eu
08 Feb 2018

Florin Segărceanu: "Fetele îşi doresc mult că câştige această competiţie”

Echipa de Fed Cup a României a participat, la Cluj-Napoca, la conferința de prezentare de dinaintea meciului din 10 și 11 februarie 2018, de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, noul căpitan-nejucător Florin Segărceanu fiind însoțit de Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Raluca Olaru.

"Fetele îşi doresc mult că câştige această competiţie. Sper să o luăm pas cu pas. Obiectivul nostru va fi în primul rând de a câştiga grupa, de a câştiga acest meci şi următorul meci de baraj. Şi la anul sper să fim în aceeaşi formaţie, sper ca fetele să fie sănătoase şi, normal, contează foarte mult şi şansa, unde joci, împotriva cărei echipe. Dar eu sunt convins că într-o bună zi vom fi în Grupa Mondială şi de ce nu poate chiar în finală", a explicat spus Florin Segărceanu.

Sorana Cîrstea a ”îndrăznit” și un mic pronostic: "Importantă este prima zi, mereu e crucială şi la primele două meciuri să avem un 2-0 să putem dormi liniştite sâmbătă seară şi duminică să reuşim să încheiem. Asta ar fi ideal, ceea ce toată lumea îşi doreşte, acum vom vedea ce se va întâmpla în teren. Pornim ca favorite, dar asta nu înseamnă că trebuie să le luăm de sus pe adversare şi să ne facem treaba pe cât de bine putem”.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp