Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Florianopolis, la timpul trecutAFP / Mediafax Foto
28 Feb 2014

Florianopolis, la timpul trecut

Toate cele trei jucătoare românce calificate în sferturile Brasil Tennis Cup de la Florianopolis au părăsit competiția.

Prima care a intrat pe teren a fost Alexandra Cadanțu, care a întâlnit-o pe cu jucătoarea kazahă Yaroslava Shvedova, locul 79 în clasamentul WTA. După 80 de minute de joc, Alexandra a cedat în două seturi, 6-3, 6-3.

Cealaltă Alexandra, Dulgheru a stat în teren 90 de minute, după care, la scorul de 6-3, 5-2 în favoarea adversarei sale, cehoaica Klara Zakopalova, s-a retras datorită unor dureri în zona spatelui. Performanța ei a fost meritorie, după ce a reușit să prindă tabloul principal în urma turneului de calificare.

Ultima româncă din sferturi, Monica Niculescu, a câștigat primul set 6-4 cu principala favorită, jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, însă l-a pierdut cu 6-0 pe cel de-al doilea. În decisiv, la 4-1 pentru adversara sa, Monica a preferat să se retragă pentru a nu agrava accidentarea suferită la glezna dreaptă. Monica a jucat acest turneu din postura de deținătoare en-titre a titlului.

Româncele au acumulat câte 60 de puncte de clasament și au încasat fiecare câte un cec în valoare de 6.175 USD.

Alte știri din Tenis de câmp