Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Flavius Stoican revine la Dinamo BucureștiCosmin Iftode / SportPictures.eu
12 Mar 2015

Flavius Stoican revine la Dinamo București

Flavius Stoican a fost numit joi în funcția de antrenor al echipei de fotbal Dinamo București, în locul lui Mihai Teja, care a fost demis în cursul zilei de joi, a anunțat gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Stoican revine astfel la conducerea tehnică a alb-roșilor, de care s-a despărțit la jumătatea lunii noiembrie 2014, după un început bun de sezon, urmat însă de o serie de rezultate negative.

"Mă bucur că mi s-a dat ocazia să-mi continui munca începută la Dinamo. Revin în Ștefan cel Mare cu inima deschisă și cu speranța că ne vom clasa cât mai sus în clasament la finalul acestei ediții de campionat", a declarat Stoican pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Fostul internațional, în vârstă de 38 ani, a debutat ca antrenor principal în Liga 1 chiar pe banca lui Dinamo, la 29 septembrie 2013, într-un meci Oțelul — Dinamo (1-2). În Liga 1, el a strâns 40 de jocuri, înregistrând 21 de victorii, 9 remize și 10 eșecuri.

Noul tehnician dinamovist va susține o conferință de presă vineri, 13 martie, de la ora 12,00, la stadionul din Ștefan cel Mare, înaintea meciului cu FC Ceahlăul Piatra Neamț, din cadrul etapei a 21-a a Ligii 1.

 

sursa: agerpres.ro

 

Alte știri din Liga 1