Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Finlanda - România: Antrenamentul oficialRazvan Lupica / Mediafax Foto
13 Oct 2014

Finlanda - România: Antrenamentul oficial

Echipa națională a României a avut astăzi programat antrenamentul oficial de dinaintea meciului de marți, 14 octombrie, cu Finlanda. Ședința de pregătire s-a desfășurat pe stadionul Olimpic, din Helsinki, unde mâine, de la ora 21:45, ”tricolorii” vor disputa al treilea joc din actualele preliminarii pentru EURO 2016. 

Toți jucătorii antrenați de Victor Pițurcă s-au antrenat astăzi normal și sunt apți pentru partida cu Finlanda. ”După cele două puncte pierdute acasă, cu Ungaria, ne așteaptă un meci extrem de important contra unei echipe foarte bune”, a declarat selecționerul la conferința de presă.

La întâlnirea cu jurnaliștii a fost prezent și Răzvan Raț, căpitanul echipei naționale în meciul de mâine, care va fi al 100-lea pentru el în tricolor: ”Meciul cu Ungaria este istorie. O victorie cu Finlanda ne-ar spori șansele de calificare la EURO. Cele 100 de selecții reprezintă o performanță pentru mine, dar aș fi de două ori mai fericit dacă luăm cele trei puncte”.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal