Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Finală surpriză pentru Cupa RomânieiMircea Rosca / SportPictures.eu
04 Apr 2015

Finală surpriză pentru Cupa României

HCM Minaur Baia Mare și Energia Pandurii Târgu Jiu vor disputa mâine finala Cupei României la handbal masculin, o finală pe care puțini o preconizau înaintea semifinalelor disputate astăzi.

În meciurile primei zile a turneului Final 4 găzduit de Baia Mare, HCM Minaur Baia Mare a dispus cu 25-24 de HCM Constanța după un meci pe muchie de cuțit, la finalul căruia echipa de la malul mării a contestat vehement selecția echipei de arbitri și prestația acestora, anunțând retragerea din competiție, adică de la meciul pentru medaliile de bronz ce urma să se joace mâine înaintea finalei. Cu 4 minute înainte de final, HCM Constanța conducea cu 24-21, însă băimărenii au egalat și au înscris golul victoriei cu 3 secunde înainte de final.

În cel de-al doilea meci al zilei, Energia Pandurii Târgu Jiu, echipă clasată pe locul 11 în campionat, a câștigat cu 24-23 în fața celor de la HC Odorhei, locul 2 la egalitate de puncte cu liderul HCM Constanța. Astfel, finala programată mâine de la ora 17:00 și transmisă în direct de Digi Sport 2 va aduce față în față cele două outsider-e ale turneului final.

Alte știri din Handbal