Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Finala merge în decisivSportPictures.eu
09 Apr 2014

Finala merge în decisiv

Finala Campionatului Național de hochei pe gheață se va decide mâine seară, în meciul cu numărul 7, pe terenul celor de la Corona Brașov.

Meciul de astăzi a fost câștigat de HSC Miercurea Ciuc pe patinoarul ”Vakar Lajos” din reședința de județ a Harghitei la capătul unui joc dur cu precădere de partea gazdelor, care au contabilizat 47 de minute de penalizare din 13 infracțiuni, față de 14 minute din 7 infracțiuni câte au fost menționate pe foaia de arbitraj în dreptul celor de la Corona Brașov.

Meciul a început fast pentru gazde, Becze Tihamer înscriind în superioritate numerică în minutul 1:43 la capătul unei faze în care au mai fost implicați Ervin Moldovan și Papp Szabolcs. A urmat o perioadă de joc fragmentat, fără realizări tehnice deosebite, până către finalul meciului.

În ultima treime Ervin Moldovan reușește să aducă entuziasm în tribune în minutul 58:29 în situația în care Corona ataca fără portar, în inferioritate numerică, forțând egalarea. La numai 25 de secunde mai târziu brașovenii reușesc să marcheze prin Fodor Csanad și se aruncă din nou în valuri către poarta ciucanilor. Cu numai 6 secunde înainte de final Szocs Szabolcs marchează ultimul gol pentru ciucani și stabilește scorul final: HSC Miercurea Ciuc – Corona Brașov 3-1 (1-0, 0-0, 2-1).

Scorul la general este egal, 3-3, iar mâine trofeul este pe masa oficialilor de pe patinoarul ”Olimpic” din Brașov.

Alte știri din Hochei