Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Finală cu român la CasablancaSportPictures.eu
11 Apr 2014

Finală cu român la Casablanca

Horia Tecău i-a răzbunat pe Florin Mergea și pe Victor Hănescu, reușind să-l elimine pe argentinianul Federico Delbonis în proba de dublu din turneul de la Casablanca, Maroc. Împreună cu Jean-Julien Rojer, Horia s-a impus în fața echipei formate de Delbonis și italianul Daniele Bracciali cu 6-3, 6-4 în 66 de minute.

Meciul s-a desfășurat sub semnul echilibrului, fiind decis în primul set de un break în ghemul 4, iar în cel de-al doilea de un break în ghemul de debut al acestuia. Un pic mai multă luciditate a făcut diferența în meci, Horia și Jean-Julien convertind 2 dintre cele 6 mingi de break pe care le-au avut, în timp ce Delbonis-Bracciali au avut 4 șanse și nu au transformat niciuna. Astfel s-a tranșat semifinala și Horia și Jean-Julien au acces în finala turneului, cea de-a treia a acestui an pentru perechea româno-olandeză.

Pornind cu speranța celui de-al doilea trofeu în 2014, cei doi vor da piept cu dublul format din polonezul Tomasz Bednarek și cehul Lukas Dlouhy.

Alte știri din Tenis de câmp