Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Finala Ligii I are nevoie de meci decisivCiprian Hord / Mediafax Foto
10 Iun 2014

Finala Ligii I are nevoie de meci decisiv

Luni, 9 iunie, Sala sporturilor din Deva a găzduit un cuplaj extrem de atractiv. În fața unor tribune pline până la refuz, au avut loc două meciuri de futsal contând pentru finalele Ligii I. 

În deschidere, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc a învins cu 7-5 pe Spicom Sf. Gheorghe în finala mică, echipa harghiteană câștigând astfel medaliile de bronz.

Partida vedetă a fost cea dintre echipa gazdă, Fiat Autobergamo Deva și camoioana en-titre, Cityus Tg. Mureș. După un meci electrizant, în care s-au întâmplat de toate, hunedorenii s-au impus cu scorul de 5-2, pe deplin meritat. Cum în primul meci, săptămâna trecută la Tg. Mureș Cityus își fructificase avantajul terenului propriu, scor 7-6, rezultatul general al finalei a devenit egal, 1-1.

Pentru ca titlul să se decidă, este nevoie de un al treilea meci, ultimul totodată, care va avea loc tot la Deva, joi, 12 iunie, cu începere de la ora 18.00.

După aceea, la Tg. Mureș va avea loc și finala Cupei României, între Cityus și Spicom Sf. Gheorghe. 

Alte știri din Futsal