Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Finala Cupei Ligii va avea loc pe Arena NaţionalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Mai 2015

Finala Cupei Ligii va avea loc pe Arena Naţională

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că finala Cupei Ligii Adeplast, dintre echipele Steaua şi Pandurii Târgu Jiu, va avea loc pe Arena Naţională, în data de 20 mai, de la ora 20.00.

"Venind în întâmpinarea numeroaselor semnale primite din partea fanilor, atât LPF, cât şi Adeplast au decis ca finala competiţiei , progamată în ziua de miercuri, 20 mai, să se desfăşoare pe Arena Naţională, principala scenă de desfăşurare a fotbalului românesc. O competiţie de elită este întotdeauna receptivă la cererea spectatorilor. (...) Suporterii, prin semnalele pe care ni le-au transmis, au înţeles că o finală pe Arena Naţională este încununarea deplină a competiţiei, iar competiţia pe care o organizăm împreună cu partenerul nostru Adeplast îşi va desfăşura, pe cale de consecinţă, ultimul act pe cel mai mare stadion al ţării", se arată pe site-ul LPF.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Fotbal