Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Final cu motoarele în plinSportPictures.eu
20 Mai 2014

Final cu motoarele în plin

Vizita Pandurilor la Cluj a lăsat o amintire mai puțin plăcută ”șepcilor roșii” înainte de vacanță. Văzuți cu sacii în căruță, cei de la ”U” Cluj au tratat mai lejer ultimul meci pe teren propriu, iar gorjenii nu au ratat ocazia de a dovedi calitatea impusă de Grigoraș în jocul echipei pe care o conduce.

Cu o ocazie în minutul 3, la reluarea din careu a lui Abrudan a centrării lui Cristocea din lovitură liberă, gazdele cedează inițiativa și urmează o sarabandă de ocazii ale pandurilor, semnate de principalii oameni din ofensivă. Cea mai mare ocazie a fost semnată de Elton da Silva, mingea trimisă de el lovind partea inferioară a transversalei și revenind în teren.

Dacă nu a fost să fie în prima repriză pentru Pandurii, în cea secundă a fost de trei ori. Golul care a spart gheața a venit în minutul 48 cu ajutorul lui Abrudan, care a deviat șutul din unghi al lui Șendroiu, iar Alex dos Santos duce scorul la 0-2 reluând din careu o centrare de pe partea stângă a lui Distefano. Urmează o perioadă mai relaxată în joc, după ce și gorjenii s-au liniștit în privința rezultatului, iar pe final clujenii au și ei două șanse de a reduce din diferență prin  Sauvadet și Lungu. Ultimul cuvânt le aparține tot oaspeților, care înscriu al treilea gol prin Erico da Silva în ultimul minut de prelungiri.

”U” Cluj – Pandurii 0-3 (0-0), iar clujenii sunt pe 11 cu 40 de puncte, iar Pandurii termină pe 7 cu 50 de puncte.

 

”U” Cluj (antrenor Mihai Teja): Veselovsky - Neag, Ninu, Abrudan, Gercaliu - Bucşa, Lungu - Boutadjine, Cristocea (min. 46 Greu), Borza (min. 52 Sauvadet) - Lemnaru (min. 30 Kovacs)

Alte rezerve: Niculescu, Szilagyi, I. Rada II, Boboc

Pandurii Târgu Jiu (antrenor Petre Grigoraș): Stanca - Unguruşan, Erico, Paraskevas, Breeveld - Elton, Nistor, Distefano (min. 83 Negrescu), Buleică (min. 63 C. Cristea) - Alex, Shamsin (min. 39 Şendroiu)

Alte rezerve: Gliwa, Mamele, Predescu, Bîrlan

Alte știri din Fotbal