Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Fetele s-au calificat la JO, înaintea ultimului meciDan Tautan / Mediafax Foto
20 Mar 2016

Fetele s-au calificat la JO, înaintea ultimului meci

Jocul rezultatelor în turneul preolimpic de la Aarhus, din Danemarca, a asigurat echipei naționale feminine a României calificarea pentru turneul final al Jocurilor Olimpice 2016, de la Rio de Janeiro, din Brazilia.

Concret, echipa noastră, condusă de selecționerul suedez Tomas Ryde, a obținut două victorii categorice în primele două meciuri, 32-25 cu Danemarca și 36-19 cu Uruguay. Cum și Muntenegru a făcut același lucru, 34-19 cu Uruguay respectiv 26-22 cu Danemarca, rezultă că noi și Muntenegru suntem pe primele două locuri, cu câte 4 puncte acumulate. Pe locurile 3 și 4 ale turneului se află Danemarca și Uruguay, fără puncte, ceea ce denotă că,matematic, România nu mai poate pierde locul secund care asigură biletele olimpice.

Jocul din această seară, cu Muntenegru de la ora 18.45, este unul de palmares, ordinea în clasament nefiind importantă în perspectiva tragerii la sorți pentru turneul olimpic.

Alte știri din Handbal