Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Festival la malul DunăriiSportPictures.eu
03 Aug 2014

Festival la malul Dunării

Într-un meci în care oaspeții au contat foarte puțin, Astra Giurgiu a defilat pe teren propriu contra celor de la FC Brașov.

Gazdele au avut prima ocazie în minutul 3 prin Laban, a cărui lovitură de la colțul terenului a lovit bara porții lui Iacob. Deschiderea scorului a survenit în minutul 33 după o lovitură liberă executată de Budescu. Mingea trimisă de giurgiuvean nu a putut fi reținută de Iacob, iar Takayuki Seto înscrie pe urmărire. Astra rămâne în ofensivă și Enache, Budescu și Fatai au în picior golul de 2-0, însă finalizarea nu este cea dorită de jucătorii gazdă.

Al doilea gol vine în urma unui penalty acordat de Iacob în minutul 69 la o intrare întârziată la Fatai, iar cel care transformă este Găman. După numai un minut Găman realizează dubla în urma unui corner, iar avalanșa de goluri la poarta brașoveană continuă în minutul 86 cu golul lui Enache și se încheie în primul minut de prelungiri cu cel al lui Bukari.

Astra – FC Brașov 5-0 (1-0), iar apetitul ofensiv al giurgiuvenilor este de nestăvilit și în campionat.

 

Astra (antrenor Daniel Isăilă): Lung jr - Rus, Ben Youssef, Oros, Morais - Laban, Takayuki - Enache, Budescu (min. 62 Bukari), De Amorim (min. 71 Al. Ioniță 2) – Fatai (min. 77 M. Cristescu)

FC Braşov (antrenor Cornel Țălnar): Iacob – Străuţ (min. 62 Enceanu), Machado, Leko, Serginho - Vagner, D. Santos (min. 71 Aganovic), C. Munteanu, C. Cristea - Grigorie - M. Constantinescu (min. 55 Buga)

Alte știri din Fotbal