Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Federația Română de Rugby are un nou partener: Clinicile Dr. Leahu
28 Sep 2016

Federația Română de Rugby are un nou partener: Clinicile Dr. Leahu

Echipa nationala de rugby a Romaniei pune pret pe zambetul sanatos. Federatia Romana de Rugby si Clinicile Dr. Leahu sunt, din septembrie, parteneri oficiali, iar echipa va beneficia de tratament stomatologic complet.

„Sanatatea sportivului este prioritara pentru noi. Este baza pe care se fundamenteaza performanta sportiva, așa ca ne alegem cu grija partenerii din acest sector. Speram ca, impreuna cu lantul de clinici stomatologice Dr. Leahu, sa pregatim o serie de victorii in sportul cu balonul oval, in drumul nostru catre urmatoarea editie de Cupa Mondiala. Ne-am bucura ca victoria de pe teren sa fie completata de victorii la nivel educational, prin eforturi conjugate de promovare a igienei dentare si a unei relatii apropiate medic-pacient. Ne-a adus laolalta viziunea moderna asupra realitatilor actuale, astfel incat avem convingerea ca eforturile noastre se vor traduce in implicarea socio-sportiva scontata”, sustine Florin Matei, Secretar General al Federatiei Romane de Rugby.

Federatia Romana de Rugby si Clinicile Dr. Leahu promoveaza sanatatea, iar sportul inseamna sanatate. Intrucat rugby-ul este un sport de contact si apar numeroase accidentari, consideram ca este esential ca jucatorii sa beneficieze de cele mai moderne si specializate servicii stomatologice. Mai mult, o simpla carie poate afecta performanta unui jucator pe teren. Cu totii cunoastem faptul ca durerea de dinti nu este o durere usor de suportat, iar jucatorii au nevoie de concentrare maxima pentru a obtine rezultate. Acesta a fost si unul dintre motivele pentru care Clinicile Dr. Leahu doresc sa ofere suport lotului national pentru toate problemele dentare pe care le intampina. Astfel a aparut aceasta colaborarea, din dorinta de a sustine valorile romanesti.

„Este o onoare sa fim partenerii Federatiei Romane de Rugby, o institutie cu o vechime de peste 100 de ani, ale carei valori le impartasim si le sustinem. Ma bucur sa asigur sanatatea dentara a lotului national ca lor sa le ramana in grija doar sa zambeasca frumos pe podium, sub simbolul frunzei de stejar, pe care dealtfel am ales-o ca logo, ceea ce ar putea fi inca un simbol al relatiei de lunga durata pe care ne dorim sa o avem”, considera dr. Ionut Leahu, owner Clinicile Dr. Leahu.

Alte știri din Business sport