Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Federatia Romana de Rugby are un nou partener, Alexandrion GrupRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Mai 2016

Federatia Romana de Rugby are un nou partener, Alexandrion Grup

Federația Română de Rugby are din aceste zile un nou partener, Alexandrion Grup. Parteneriatul a fost anunțat oficial în cadrul unei conferințe de presa, joi, 26 mai, și sărbătorit printr-o “Seară a Balonului Oval”, la care au fost invitați foști și actuali practicanți, conducători de cluburi, parteneri ai celor două instituții și jurnaliști.

„Ne bucura astfel de initiative ale mediului de afaceri, ele sunt in primul rand dovada faptului ca sportul, rugbyul in cazul nostru, este apreciat din prisma impactului sau social, al rolului esential in dezvoltarea armonioasa a individului. Speram sa fie o colaborare de durata, benefica pentru ambele parti“, a declarat Haralambie Dumitras, presedintele FRR.

„Suntem un sustinator infocat al fenomenului sportiv. Prin Alexandrion Grup Romania si Fundatia Alexandrion suntem aproape de doua echipe de handbal – U Alexandrion Cluj si CSA Steaua Alexandrion Bucuresti, dar si de patru echipe de fotbal: FC Petrolul Ploiești, CS Universitatea Craiova, CSMS Iasi si Dinamo Bucuresti. Ne bucuram ca, din aceasta vara, lansam si parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby, un sport care de-a lungul timpului  a oferit momente de neuitat iubitorilor sai din Romania”, a declarat Nawaf Salameh, președintele si fondatorul Alexandrion Grup România.

La conferinta de presa a fost prezent si antrenorul Romaniei, Lynn Howells, dar si vice-capitanul echipei, Viorel Lucaci.

“’Este interesant sa avem noi parteneri care sa sustina rugby-ul. Sper sa obținem noi succese pentru Romania si rezultatele bune sa aduca alte companii aproape de rugbyul romanesc”, a declarat Lynn Howells.

La randul sau, Viorel Lucaci a afirmat ca jucatorii promit sa fie mult mai bine pregatiti pentru urmatoarele confruntari si a evidentiat faptul ca o crestere a numarului sponsorilor ajuta la dezvoltarea acestui sport in Romania.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Business sport