Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Federația Română de Hochei are un nou președinte
01 Dec 2013

Federația Română de Hochei are un nou președinte

Luni, 18 noiembrie, s-au desfășurat alegeri pentru președinția FRH, la care au candidat Florian Gheorghe, fostul președinte al Agenției Naționale pentru Sport, Zoltan Olti Pasca, acționar la ASC Corona Brașov, și Alexandru Butucel, tânărul arbitru internațional. Acesta s-a retras în final din cursă și a decis să-l sprijine pe Florian Gheorghe, care a și câștigat alegerile.

Noul președinte a făcut hochei de performanță la Dinamo și Sportul Studențesc și a activat ca antrenor la loturile naționale. Acesta candidase și anul trecut pentru funcția de președinte al Federației Române de Hochei, atunci fiind învins de recent demisionatul Tanczos Barna.

Florian Gheorghe speră ca în mandatul său să redreseze situația dezastruoasă lăsată în urmă de Barna, să revigoreze hocheiul la toate nivelurile și pe o arie teritorială cât mai întinsă și, de ce nu, să readucă în prim-plan și hocheiul bucureștean, de prea mult timp ignorat și lăsat de izbeliște de fosta conducere.

Alte știri din Hochei