Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
FedCup: Programul întâlnirii România - RusiaMircea Roșca / SportPictures.eu
06 Feb 2020

FedCup: Programul întâlnirii România - Rusia

Astăzi s-au tras la sorți meciurile întâlnirii de FedCup dintre România și Rusia ce se va disputa vineri, 7 februarie și sâmbătă, 8 februarie în BTarena din Cluj.

Primul meci pentru tricolore îl va disputa Gabriela Ruse, jucătoarea în vârstă de 22 de ani clasată pe locul 166 în ierarhia WTA fiind la prima sa convocare pentru lotul României. Adversară îi va fi cea mai bine cotată jucătoare din lotul advers, Ekaterina Alexandrova, ocupantă a locului 28 WTA și câștigătoare a ediției din acest an a Shenzhen Open, cele două fiind la prima lor întâlnire. Al doilea meci al zilei de vineri le va opune pe Ana Bogdan, locul 90 WTA și Veronika Kudermetova, locul 38 WTA, sinăianca având avantajul victoriilor în cele două întâlniri directe din 2014 și 2017.

Sâmbătă jucătoarele își vor schimba oponentele, iar pentru meciul de dublu în care căpitanul nejucător Florin Segărceanu a optat pentru perechea Raluca Olaru/Irina Bara adversare vor fi Anna Blinkova și Anna Kalinskaia.

 

Iată programul complet și orele de începere:

Vineri, 7 februarie de la ora 16:00

Gabriela Ruse - Ekaterina Alexandrova

Ana Bogdan - Veronika Kudermetova

Sâmbătă, 8 februarie de la ora 14:00

Ana Bogdan - Ekaterina Alexandrova

Gabriela Ruse - Veronika Kudermetova

Raluca Olaru/Irina Bara - Anna Blinkova/Anna Kalinskaia

Alte știri din Tenis de câmp