Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
FedCup: Abanda și Begu deschid meciul Canada-RomâniaCosmin Iftode / SportPictures.eu
17 Apr 2015

FedCup: Abanda și Begu deschid meciul Canada-România

Irina Begu și Francoise Abanda vor deschide meciul dintre echipele feminine de tenis ale României și Canadei, sâmbătă, la Montreal, de la ora 20,00 (ora României), în baraj pentru Grupa Mondială a Fed Cup.

Begu (33 WTA) este prima rachetă a României, în absența Simonei Halep, numărul trei mondial, în timp ce Abanda (18 ani) ocupă locul 260 în ierarhia WTA. Cele două nu s-au înfruntat până acum în circuitul profesionist.

Al doilea meci de simplu de sâmbătă le va opune pe Eugenie Bouchard, numărul 7 în lume, și pe Alexandra Dulgheru (69 WTA), care se vor întâlni în premieră.

Duminică, tot de la ora 20,00, Bouchard va juca împotriva Irinei Begu, după care Abanda va primi replica Alexandrei Dulgheru. Bouchard a câștigat singurul meci direct cu Irina, anul acesta, în optimi la Australian Open, cu 6-1, 5-7, 6-2, iar Abanda și Dulgheru nu s-au întâlnit.

Meciul de dublu de pe Maurice-Richard Arena va opune perechile Gabriela Dabrowski (43 WTA dublu) / Sharon Fichman (141 WTA dublu) și Andreea Mitu (218 WTA la dublu) / Raluca Olaru (62 WTA la dublu).

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp