Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Zi ideală pentru tricoloreMihaela Bobar / SportPictures.eu
21 Apr 2018

Fed Cup: Zi ideală pentru tricolore

Într-o atmosferă de excepție creată de organizatori în sala polivalentă din Cluj, Simona Halep și Irina Begu s-au ridicat la nivelul așteptărilor celor aproximativ 10.000 de spectatori și au dus la 2-0 scorul întâlnirii de Fed Cup România – Elveția.

Liderul mondial a deschis ziua și s-a impus în set decisiv în fața ocupantei locului 115 WTA, Viktorija Golubic. Simona a avut de lucru în fața unei adversare ce a forțat liniile cu loviturile sale și de multe ori cu succes, însă după ce a câștigat categoric setul secund a clacat nervos la 3-0 pentru constănțeancă în decisiv. Afectată de probleme musculare, Simona a depășit momentele delicate impulsionată de o fantastică galerie și s-a impus cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1.

În a doua partidă a zilei, Irina Begu (38 WTA) a trecut într-o manieră mai categorică de Timea Bacsinszky (46 WTA), scor 6-4, 6-1, și astfel România este cu un pas în Grupa Mondială.

Mâine, începând cu ora 12:00, Simona Halep va juca împotriva Timeei Bacsinszky, un succes al constănțencei consfințind victoria și calificarea în eșalonul superior. Al doilea meci de simplu le va opune pe Irina Begu și Viktorija Golubic. Este foarte posibil ca Sorana Cîrstea (34 WTA) sau Mihaela Buzărnescu (40 WTA), rezervele echipei tricolore, să ia locul Irinei.

În cazul în care va fi nevoie, în meciul de dublu Simona și Irina vor juca împotriva perechii Jil Teichmann/Patty Schnyder.

Alte știri din Tenis de câmp