Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Sorana Cîrstea – Carol Zhao, primul meci al întâlnirii România – CanadaMircea Rosca / SportPictures.eu
09 Feb 2018

Fed Cup: Sorana Cîrstea – Carol Zhao, primul meci al întâlnirii România – Canada

În condițiile în care se știe, deja, că în prima zi a întâlnirii de Fed Cup, România - Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II, vor juca nr. 1 din fiecare echipă cu nr. 2 din cealaltă echipă, mai rămânea de stabilit doar numele jucătoarelor care vor intra primele pe teren. Iar primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a decis ca primul meci al zilei de sâmbătă, de la ora 13, să fie Sorana Cîrstea - Carol Zhao.

''Sunt extrem de încântată să fiu aici la Cluj, mâine va fi debutul meu, am auzit numai lucruri frumoase despre atmosferă şi public. Mâine voi deschide confruntarea, sper să aduc un punct României, să începem cu dreptul'', a spus Cîrstea, rugată să comenteze rezultatul tragerii la sorţi.

Pentru Irina Begu, care va juca în al doilea meci al zilei, cu Bianca Andreescu, jucătoarea din Canada cu părinți români, lucrurile sunt foarte clare: Vrem să câștigăm Fed Cup, dar trebuie să luăm fiecare meci pe rând.

Emoționat și el, pentru că se află la primul său meci din postura de căpitan nejucător, Florin Segărceanu a explicat de ce sunt mai complicate meciurile de Fed Cup: ''Când joci pentru ţară, când joci în faţa spectatorilor sunt emoţii suplimentare, iar faptul că jucătoarele din Canada nu au nicio presiune poate să însemne mult în felul în care gestionezi acest meci. Cu toţii suntem conştienţi că trebuie să luăm meci în serios chiar dacă jucătoarele din Canada nu sunt atât de bine plasate ca ale noastre, dar în teren uneori este dificil''.

Duminică, de la ora 12,00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, au loc următoarele meciuri: Irina Begu - Carol Zhao, Sorana Cîrstea - Bianca Andreescu și Ana Bogdan/Raluca Olaru - Katherina Sebov/Gabriela Dabrowski.

Pentru Ana Bogdan, o debutantă în Fed Cup, tot ceea ce se întâmplă la cluj-Napoca este special: ''Cel mai mult mă bucur că voi juca la mine în ţară. Atmosfera a fost una bună pe parcursul acestei săptămâni, ne-am antrenat foarte bine împreună, am învăţat multe lucruri şi sinceră să fiu îmi doresc din tot sufletul să câştigăm''.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp