Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Soarta fuse crudă...AFP / Mediafax Foto
11 Feb 2014

Fed Cup: Soarta fuse crudă...

Azi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor pentru playoff-ul grupei mondiale II, fază în care fetele noastre și-au câștigat dreptul de a participa în urma rezultatelor obținute la sfârșitul săptămânii trecute în turneul grupei euro-africane, organizat la Budapesta.

Alături de naționala României, în urnele tragerii la sorți de astăzi s-au aflat alte trei echipe care au acces în playoff în același mod. Este vorba de echipele Olandei, Thailandei și Brazilia. În urna capilor de serie au intrat echipele Serbiei, Japoniei, Suediei și Elveției, cele care au pierdut întâlnirile disputate în grupa a II-a mondială.

Dintre toate variantele, sorții ne-au oferit ca adversară Serbia, echipa Anei Ivanovici și a Jelenei Jankovici. Că au fost aspri sau generoși, în funcție de valoarea adversarelor sau de calitatea de top a meciurilor pe care le vom vedea în România în zilele de 19 și 20 aprilie, rămâne la latitudinea dumneavoastră să stabiliți. Ținând cont că în acea perioadă vor începe și meciurile turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, Arenele BNR ies din discuție ca loc de sfășurare. Rămânem în așteptarea deciziei FRT pentru a vă putea comunica numele bazei care va găzdui prima gală a tenisului feminin din România din 2014.

Iată programul complet al meciurilor din playoff-ul grupei mondiale II (primele țări menționate sunt gazdă):

România – Serbia

Olanda – Japonia

Suedia – Thailanda

Brazilia – Elveția

Alte știri din Tenis de câmp