Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: S-au pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România-SpaniaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Dec 2014

Fed Cup: S-au pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România-Spania

Biletele pentru partida dintre echipele feminine de tenis ale României și Spaniei, din turul I al Grupei Mondială II a Fed Cup, au fost puse în vânzare de luni, la prețul de 60 de lei pe zi, a anunțat Federația Română de Tenis.

Tichetele sunt disponibile la nivel național, în rețeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești și Humanitas) și pe site-ul www.eventim.ro. Biletele vor include accesul la toate meciurile disputate pe Arena "Dunărea" din Galați, în ziua respectivă.

Elevii, studenții și pensionarii își vor putea achiziționa bilete la preț redus (40 de lei/zi), iar intrarea în arenă se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

Întâlnirea dintre echipele României și Spaniei va avea loc în zilele 7 și 8 februarie 2015, la Arena "Dunărea" din Galați. Partida se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (7 februarie), iar duminică (8 februarie) celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu (în funcție de rezultat), precizează FRT.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp