Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: România întâlnește Elveția în barajul pentru grupa mondialăSebastian Tataru / SportPictures.eu
13 Feb 2018

Fed Cup: România întâlnește Elveția în barajul pentru grupa mondială

Astăzi a avut loc la Londra tragerea la sorți a următoarei etape din parcursul ediției 2018 a Fed Cup. După victoria pe teren propriu cu Canada în cadrul grupei a II-a mondiale, selecționata României a obținut dreptul de a juca în barajul de promovare în primul eșalon al competiției. Intrate în tragerea la sorți în urna challenger-elor, româncele au primit ca adversare echipa Elveției din care fac parte Timea Bacsinszky (42 WTA), Belinda Bencic (73 WTA), Viktorija Golubic (100 WTA, dublu 64 WTA) şi Jil Teichmann (134 WTA, dublu 217 WTA).

Echipa din Țara Cantoanelor a pierdut meciul din Grupa Mondială I contra Cehiei disputat la Praga cu 3-1, după ce Petra Kvitova și Barbora Strycova au câștigat primele trei partide de simplu contra Belindei Bencic (două înfrângeri) și Viktorijei Golubic.

Meciul se va disputa în zilele de 21 și 22 aprilie în România, locul întâlnirii urmând a fi anunțat de Federația Română de Tenis.

 

Celelalte partide ale barajului Grupei Mondiale I sunt:

Belarus - Slovacia

Australia - Olanda

Italia – Belgia

 

De asemenea, s-au stabilit meciurile barajului Grupei Mondiale II, cu disputare la aceeași dată:

Rusia - Letonia

Spania - Paraguay

Canada - Ucraina

Japonia - Marea Britanie

Alte știri din Tenis de câmp