Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: România - Canada, în primul tur al Grupei Mondiale IISportPictures.eu
21 Sep 2017

Fed Cup: România - Canada, în primul tur al Grupei Mondiale II

Echipa Națională de tenis a României, desemnată cap de serie la tragerea la sorți a meciurilor din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, va juca în această fază a competiției cu Canada.
Meciul va avea loc în 10-11 februarie 2018, în România, după ce ultima întâlnire dintre cele două naționale a avut loc la Montreal, în 2015, atunci când fetele noastre s-au impus cu 3-2.

"Este ceea ce mi-am dorit de la această tragere la sorți", a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Tecșor, antrenorul echipei de Fed Cupa a României, "și mă bucur foarte mult că vom juca acasă. Este foarte important pentru noi acest lucru, și sper ca în februarie toate fetele să fie sănătoase și pregătite să joace acest important meci. Tenisul românesc are acum o generație excepțională de jucătoare și suntem capabili să oferim românilor, pe care îi doresc în număr foarte mare alături de noi, încă o victorie frumoasă".

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp