Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: România – Canada 3-1Mircea Rosca / SportPictures.eu
11 Feb 2018

Fed Cup: România – Canada 3-1

Irina Begu nu a avut nicio problemă în primul meci al zilei de duminică, în ciuda faptului că antrenorul Canadei a decis să o trimită în teren pe Katherine Sebov în locul lui Carol Zhao, sperând într-o surpriză. Doar că surpriza nu a venit, iar Irina a încheiat conturile în două seturi, cu 6-2, 6-4.

Aceasta a fost cea de-a treia victorie a României în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, și cea care a asigurat calificarea fetelor noastre în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

"Au fost două meciuri importante şi grele în acelaşi timp, însă sunt obişnuită, la turneele WTA joc şi simplu şi dublu, aşa că nu a fost nicio problemă. Cele mai multe emoţii le-am avut ieri. Astăzi am simţit că este un meci absolut normal", a spus Begu, la conferința de presă de după această frumoasă victorie, cea care garanta calificarea.

Astfel, la acest scor regulamentul prevede că se mai joacă doar meciul de dublu, iar pe teren au intrat, astfel, Ana Bogdan și Raluca Olaru, pentru România, în vreme ce pentru Canada au jucat Gabriela Dabrowski, jucătoare de Top 20 WTA la dublu, și Carol Zhao.

Nu foarte experimentată în aceste jocuri de dublu, Ana Bogdan a reușit să facă un meci bun alături de Raluca Olaru, în ciuda faptului că victorioase au fost jucătoarele din Canada. A fost 4-6, 6-1, 10-6 pentru Gabriela și Carol, care stabilesc, astfel, scorul final: 3-1 pentru România care așteaptă, marți, să afle numele adversarelor din barajul pentru prima Grupa Mondială.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp