Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Ne pregătim de play-offMircea Rosca / SportPictures.eu
07 Feb 2016

Fed Cup: Ne pregătim de play-off

Meciul de dublu nu a adus victoria mult dorită și calificarea în faza a doua a Grupei Mondiale. Barbora Strycova și Karolina Pliskova au învins cu 6-2, 6-3 perechea Andreea Mitu și Raluca Olaru pentru a duce echipa Cehiei în semifinale într-o confruntare cu Elveția ce va avea loc în luna aprilie.

Dublul României nu a putut face față experienței acumulate și etalate de cehoaice în această probă. Lipsa de coeziune dintre Andreea și Raluca s-a văzut în teren, cehoaicele făcând break pe serviciul Ralucăi în ghemul al treilea al partidei. Câteva intervenții neinspirate ale Andreei duc la al doilea break pe serviciul Ralucăi în ghemul 7, apoi cehoaicele închid setul cu un ghem alb pe serviciul Strycovei.

O dublă greșeală a Andreei Mitu a oferit cehoaicelor break-ul în ghemul 5 al celui de-al doilea set. După aproape trei ore și jumătate de joc la înaltă intensitate, serviciul Pliskovei este în continuare la fel de puternic și bine plasat, fiind o armă greu de contracarat de către fetele noastre, fiind completată de energica Strycova. Cehoaicele au reușit să încheie meciul cu un nou break pe serviciul Andreei și se bucură acum de calificare.

România este în așteptarea tragerii la sorți pentru play-off-ul din luna aprilie, iar ca adversare pot fi Spania (4-0 cu Serbia), Slovacia sau Australia (2-2 la această oră), Canada sau Belarus (1-1 la această oră), SUA sau Polonia (SUA conduce cu 2-0 după prima zi).

Alte știri din Tenis de câmp