Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Meciul România - Belgia se joacă la BucureștiCosmin Iftode / SportPictures.eu
17 Oct 2016

Fed Cup: Meciul România - Belgia se joacă la București

Anul viitor au loc meciurile din primul tur al Grupei Mondiale II a FED Cup by BNP Paribas, fază a competiției în care este angrenată și echipa României. Federația Română de Tenis a anunțat că a propus Federației Internaționale de Tenis ca întâlnirea cu Belgia (11-12 februarie 2017) să se desfășoare la București, în Sala Polivalentă.

”Aceasta a fost propunerea noastră și suntem convinși că ea va fi acceptată”, a declarat Răzvan Itu, vicepreședintele FRT, ”și am ales Bucureștiul pentru că am promis, și ne dorim, ca această echipă a României să joace în cât mai multe orașe din țară, pentru a putea fi urmărită de cât mai mulți fani. Mă bucur că am găsit înțelegere și sprijin la autoritățile locale pentru ca acest meci să se desfășoare la București, și vrem să le mulțumim și pe această cale”.

Reprezentații ITF sunt așteptați săptămâna viitoare în România, pentru a-și da acceptul ca Sala Polivalentă din București să găzduiască acest meci.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp