Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Halep și Begu nominalizate să joace în cele 5 partideSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
20 Apr 2018

Fed Cup: Halep și Begu nominalizate să joace în cele 5 partide

S-au tras la sorți meciurile întâlnirii de Fed Cup România – Elveția ce vor avea loc sâmbătă și duminică în sala polivalentă din Cluj. Căpitanul nejucător Florin Segărceanu a optat pentru Simona Halep (1 WTA) și Irina Begu (38 WTA) pentru a rezolva problema calificării în Grupa Mondială, în timp ce Sorana Cîrstea (34 WTA) și Mihaela Buzărnescu (40 WTA) vor fi rezervele echipei tricolore.

Prima partidă se va disputa mâine de la ora 13:00 și le va opune pe Simona Halep și Viktorija Golubic (115 WTA), în cea de-a doua Irina urmând a o întâlni pe Timea Bacsinszky (46 WTA).

Programul celei de-a doua zile cuprinde întâlnirile Simona Halep - Timea Bacsinszky și Irina Begu - Viktorija Golubic. În cazul în care soarta partidei nu se va tranșa în urma acestor meciuri, decisiv va fi meciul de dublu în care Simona și Irina vor juca împotriva perechii Jil Teichmann/Patty Schnyder.

Trebuie notat faptul că pentru duminică numele jucătoarelor poate fi schimbat în funcție de opțiunile căpitanilor nejucători.

Alte știri din Tenis de câmp