Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Halep, învinsă de MuguruzaCosmin Iftode / SportPictures.eu
08 Feb 2015

Fed Cup: Halep, învinsă de Muguruza

Spania conduce România cu scorul de 2-1, după ce Garbine Muguruza a învins-o pe Simona Halep cu 6-4, 6-3, duminică, pe Patinoarul ''Dunărea'' din Galați, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Simona Halep, numărul trei mondial, a dat semne de nervozitate încă de la primele schimburi de mingi, care au arătat că nu se află într-un din zilele sale bune. Simonei nu i-am mers serviciul, a greșit mult, în timp ce adversara ei a făcut punct după punct, astfel că a ajuns să conducă în primul set cu 5-1. Simona a avut o zvâcnire de orgoliu, a deschis mai bine unghiurile, a alergat-o un pic pe debutanta Muguruza și a reușit să își adjudece trei ghemuri (4-5), dar în cele din urmă jucătoarea de origine venezueleană a câștigat setul cu 6-4.

După ce Halep a salvat trei mingi de break în ghemul inaugural al setului secund, jocul a fost foarte echilibrat în continuare, și s-a mers cap la cap. Iberica a reușit un brek la 2-2, dar Simona l-a recuperat imediat (3-3). Al șaptelea ghem al setului a fost unul dramatic și decisiv, în același timp pentru desfășurarea meciului. Halep a salvat cinci mingi de break, s-a lovit și la genunchi, dar în cele din urmă Muguruza a preluat conducerea cu 4-3, după un ghem care a durat mai mult de 12 minute. Garbine Muguruza, impulsionată de reușita sa, a câștigat apoi setul cu 6-3 și a adus un nou punct Spaniei.

Meciul a durat o oră și 33 de minute, aceasta fiind a doar victorie reușită de Garbine Muguruza (21 ani, numărul 24 mondial) în fața Simonei, pe care a mai învins-o în toamnă, la Wuhan (China), cu 2-6, 6-2, 6-3, în turul al doilea.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp