Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Egalitate după prima ziSorin Pană / SportPictures.eu
20 Apr 2019

Fed Cup: Egalitate după prima zi

Franța și România sunt la egalitate după prima zi a semifinalei de Fed Cup ce se dispută la Rouen, zi în care s-au disputat două meciuri de simplu.

În deschidere, Simona Halep a defilat în fața Kristinei Mladenovic, actualul număr 2 mondial impunându-se cu scorul de 6-3, 6-1 în fața rachetei numărul 2 a francezilor, așa cum a ales căpitanul nejucător Julien Benneteau. Ocupanta locului 66 WTA nu a făcut față constănțencei care a arătat încă o dată cât de bine se simte pe zgură și care ne îndreptățește să credem că și mâine va câștiga partida de simplu contra Carolinei Garcia, cea care a învins-o pe Mihaela Buzărnescu cu 6-3, 6-3. Această a doua partidă a zilei a fost decisă de franțuzoaică după ce în fiecare set situația a fost egală, 3-3, cu incisivitatea sa la retur și câteva erori neforțate ale Mihaelei.

Așadar, ziua decisivă va debuta cu partida dintre cele mai bine cotate jucătoare de simplu, iar în funcție de evoluția scorului general pot apărea modificări în ceea ce privește celelalte dispute ale zilei.

Iată programul și rezultatele:

Sâmbătă, 20 aprilie

Kristina Mladenovic (66 WTA) - Simona Halep (2 WTA)                    3-6, 1-6

Caroline Garcia (21 WTA) - Mihaela Buzărnescu (30 WTA)              6-3, 6-3

Duminică, 21 aprilie

Ora 14:00

Caroline Garcia - Simona Halep

Ora 16:00

Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu

Ora 18:00

Kristina Mladenovic/Caroline Garcia - Monica Niculescu/Irina Begu

Alte știri din Tenis de câmp