Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Decizia se amână pentru meciul de dubluMircea Rosca / SportPictures.eu
07 Feb 2016

Fed Cup: Decizia se amână pentru meciul de dublu

O luptă de aproape două ore și 20 de minute a fost confruntarea dintre învingătoarele primei zile a întâlnirii România – Cehia, Monica Niculescu și Karolina Pliskova. Descrierea cea mai potrivită este o luptă între explozia Monicăi și calmul rece al Pliskovei la capătul căreia cehoaica a părăsit terenul învingătoare cu scorul 6-4, 4-6, 6-3.

Monica a început în trombă partida, cu break, și s-a detașat la 3-1, însă Karolina a egalat tabela după ghemul 6 și a reușit să contracareze din nou serviciul slătinencei în ghemul 10.

Monica ne-a obișnuit cu scenarii de tip roller-coaster și a atins punctul de minim în setul 2 când a cedat break-ul în ghemul 6, văzându-se condusă cu 2-4. ”Niciodată să nu spui niciodată” este expresia favorită și cred că și melodia favorită a Monicăi, așa încât ea apelează la resurse secrete de energie și cu patru ghemuri consecutive întoarce în mod neverosimil soarta partidei pe care o duce în decisiv.

Aici Pliskova este cea care rupe ritmul cu un break în ghemul 4, controlat de Monica până la 40-30, dar închis cu trei puncte consecutive. Imediat după aceea, Monica ratează două mingi de rebreak și îi permite adversarei să lege patru puncte și să ducă scorul la 4-1. Un ghem alb al Monicăi duce scorul la 3-5, dar replica Pliskovei este de aceeași măsură și partida se încheie.

Decizia în întâlnirea dintre cele două echipe urmează acum să se dea în meciul de dublu în care Andreea Mitu și Raluca Olaru le vor întâlni pe Karolina Pliskova și Barbora Strycova.

Alte știri din Tenis de câmp