Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup: Cu Germania în play-offDan Tautan / Mediafax Foto
09 Feb 2016

Fed Cup: Cu Germania în play-off

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a partidelor din play-off-ul de calificare pentru Grupa Mondială 1 a Fed Cup, în cadrul căreia echipa României a fost plasată în urna a doua datorită unui coeficient ITF Fed Cup Nations Ranking la data de 8 februarie 2016 mai slab decât al Rusiei, Italiei, Germaniei și Australiei.

Sorții ne-au hărăzit ca adversară echipa Germaniei, cea care a fost învinsă similar ca fetele noastre – pe teren propriu, în meciul de dublu – de către Elveția. Meciul se va desfășura în România în zilele de 16 și 17 aprilie, în paralel cu semifinalele competiției în care Elveția va primi vizita Cehiei, iar Franța va fi gazda Olandei.

Celelalte meciuri ale play-off-ului sunt Rusia – Belarus, Spania – Italia și Australia – SUA.

Echipa Germaniei este dublă câștigătoare a trofeului, în 1987 și 1992, și deține al 4-lea coeficient în clasamentul mondial. Componența echipei Germaniei în week-end-ul trecut a fost Angelique Kerber (2 WTA), Andrea Petkovic (23 WTA, 101 WTA dublu), Annika Beck (39 WTA, 111 WTA dublu) și Anna-Lena Groenefeld (25 WTA dublu).

Din componența echipei pot face parte Sabine Lisicki (32 WTA), Mona Barthel (45 WTA, 77 WTA dublu), Anna-Lena Friedsam (52 WTA) sau Julia Goerges (53 WTA, 24 WTA dublu), o garnitură de jucătoare redutabile și cu experiență pe care este posibil să le vedem pe zgura Arenelor BNR.

Alte știri din Tenis de câmp