Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fed Cup; Begu a restabilit egalitateaCosmin Iftode / SportPictures.eu
08 Feb 2015

Fed Cup; Begu a restabilit egalitatea

România și Spania sunt la egalitate, 2-2, după ce Irina Begu a învins-o pe Silvia Soler-Espinosa, cu 6-2, 6-4, duminică, pe Patinoarul ''Dunărea'' din Galați, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Irina a început foarte bine meciul, cu un break, dar Silvia Soler și-a recuperat ghemul imediat și a preluat conducerea cu 2-1. Begu (34 WTA), condusă de iberică la meciurile directe, cu 4-3, a avut o revenire formidabilă a câștigat punct după punct, a luat cinci ghemuri consecutive și a încheiat setul cu 6-2, în 36 de minute.

Românca a început cu break și setul secund, dar situația s-a repetat și Silvia Soler-Espinosa (67 WTA) a preluat conducerea cu 2-1. Begu a egalat (2-2), dar adversara s-a desprins la 4-2, după un nou break reușit. Irina Begu s-a mobilizat din nou extraordinar și a reușit patru ghemuri la rând, obținând victoria (6-4 în setul doi) într-o oră și 24 de minute.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp