Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Fără victorie la KatowiceAFP / Mediafax Foto
13 Apr 2014

Fără victorie la Katowice

Monica Niculescu și Klara Koukalova au pierdut ieri meciul disputat în finala turneului de dublu BNP Paribas Katowice Open contra perechii ucrainene Yuliya Beygelzimer / Olga Savchuk. După aproximativ o oră și jumătate de joc, scorul a fost 6-4, 5-7, 10-7 pentru cele care erau considerate outsider-e în fața Monicăi și Klarei.

Cu toate că au cedat serviciul în chiar primul ghem al partidei, ucrainencele au reușit să întoarcă scorul de la 1-3 la 4-3 și au făcut diferența în set printr-un break în ghemul 10. În setul secund situația a fost stabilă, cu excepția unui break și rebreak, până la 5-3 în favoarea ucrainencelor, moment în care Monica și Klara au revenit cu o serie de patru ghemuri consecutive și au adus egalitatea la seturi. În supertiebreak ucrainencele rup echilibrul la 2-2 și sprintează până la 7-2, însă cuplul româno-ceh recuperează până la 8-7 pentru adversare grație unui minibreak. Pe propriul serviciu, ucrainencele nu greșesc și încununează efortul unei săptămâni cu trofeul competiției.

În meciul anterior, în semifinală, ucrainencele au depășit perechea formată din Raluca Olaru și poloneza Klaudia Jans-Ignacik.

Participarea în finala le-a adus Monicăi și Klarei câte 180 de puncte de clasament și un cec în valoare de 6.400 USD.

Alte știri din Tenis de câmp