Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Fără reprezentante ale României în CEV Volleyball CupRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Ian 2017

Fără reprezentante ale României în CEV Volleyball Cup

Participarea echipelor românești în cea de-a doua competiție europeană ca importanță, CEV Volleyball Cup, s-a încheiat pentru această ediție.

În competiția feminină, CSM Târgoviște a fost aproape de a compensa înfrângerea de pe teren propriu de acum două săptămâni din manșa tur a confruntării cu ucrainencele de la Khimik Yuzhny și de a juca ”setul de aur”. Învinse la Târgoviște cu scorul de 3:2, elevele lui Dragan Nesic au pierdut ieri în sala FSK "Olymp" din Iujnîi cu scorul de 3:2 (25:16, 26:24, 23:25, 22:25, 13:15).

Partida ce a durat 132 de minute a fost controlată de gazde în prima sa parte, ucrainencele conducând cu 2:0 la seturi, moment în care dâmbovițencele au trecut peste ratarea câștigării setului 2 după ce au avut 24:22 și au egalat situația la seturi. În tiebreak gazdele au condus cu 14:11, fetele noastre au revenit până la 14:13, dar nu au mai putut să continue revenirea.

Collar Milagros a fost cea mai bună jucătoare a celor de la CSM Târgoviște cu 27 de puncte realizate, urmată de Ikic cu 24 de puncte.

Alte știri din Volei