Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
Fără medalii la probele de fond la Mondialele moscoviteAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
09 Aug 2014

Fără medalii la probele de fond la Mondialele moscovite

Penultima zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe care se desfășoară la Moscova, pe apele Lacului Krilatskoe, a programat mai multe curse. Cele mai interesante din a doua sesiune au fost finalele de fond, distanța de 5000 de metri. La canoe simplu, Iosif Chirilă s-a situat pe locul al optulea, iar la kaiac feminin pe aceeași distanță de 5000 de metri, Irina Lauric a intrat în primii zece, fiind finalmente pe locul al zecelea.

Irina Țăran, în semifinala probei de kaiac simplu 200 de metri nu a reușit decât locul al patrulea în seria semifinală, fapt care nu i-a permis să meargă în finală.

În schimb, dublo-ul format din Liviu Dumitrescu-Lazăr și Victor Mihalachi a mai prins o finală, cea de canoe dublu pe 200 de metri, după un loc doi în seria semifinală. Cei doi, cei mai titrați componenți ai lotului de altfel, au mâine în program și finala probei olimpice de 1000 de metri. 

Alte știri din Kaiac-canoe