Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Canotaj
Fără medalii în ultima zi a finalelorStefan Racila / Mediafax Foto
16 Sep 2018

Fără medalii în ultima zi a finalelor

Începute ieri cu o medalie de aur și una de argint, finalele celei de-a 48-a ediții a Campionatelor Mondiale de canotaj ce se desfășoară la Plovdiv nu au mai adus astăzi alte medalii în contul delegației României.

Echipajul de 8 plus 1 feminin a obținut cea mai bună performanță, locul 5 într-o cursă câștigată de SUA, urmată de Canada și Australia, în timp ce la 8 plus 1 masculin barca tricoloră a încheiat pe locul 6, medaliile fiind obținute de echipajele Germaniei, Autraliei şi Marii Britanii. Tot pe locul 6 au terminat și băieții de la dublu vâsle, finala fiind câștigată de barca Franței, urmată de cele ale Elveției și Noii Zeelande.

Cu două medalii, una de aur în proba de dublu vâsle categorie ușoară adusă de Ionela Cozmiuc şi Gianina Beleagă și una de argint la dublu rame prin efortul lui Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, România încheie competiția pe locul 11 în clasamentul pe națiuni.

Alte știri din Canotaj