Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Fa devine partenerul oficial al Federației Române de Rugby
16 Iun 2015

Fa devine partenerul oficial al Federației Române de Rugby

Henkel România, prin marca Fa, și Federația Română de Rugby anunță semnarea primului parteneriat strategic pentru susținerea performanței în rugby-ul românesc, unul dintre cele mai curajoase și energice sporturi de echipă.  

Astfel, Fa, prin gama sa dedicată bărbaților Fa Men Xtreme, își propune să sprijine valoarea, performanța și pasiunea jucătorilor de rugby din România, investind în viitorul echipelor naționale și în drumul lor spre victorie.  “Fa este o marcă cu o tradiție îndelungată în România și ne bucurăm să ne asociem cu un partener cu o istorie puternică, pentru a încuraja performanța și pasiunea pentru mișcare”, declară Gabriel Barbu, General Manager, Divizia Beauty Care, Henkel România.

Dezvoltată special pentru bărbații activi și care își doresc prospețime și performanță extremă, colecția Fa Men Xtreme oferă produse de îngrijire a corpului precum anti-perspirante (roll-on, stick, deo-spray) și geluri de duș din gamele Xtreme Heat Control, Polar, Sports, Muscle Relax, Refresh 5 și Cool.

"Rugby-ul românesc își alege partenerii cu grijă. Aceștia trebuie să împărtășească sistemul de valori care este baza acestui sport și filosofia de viață pe care el o reprezintă. Ne bucurăm să avem alături de Federația Română de Rugby o companie prestigioasă, care pune accent pe calitate și respect și alături de care vom materializa proiecte care să ne reprezinte", declară Haralambie Dumitraș, Președintele Federației Române de Rugby.

Alte știri din Business sport